Vi var 3 skønne damer på en usædvanlig ekspedition til Antarktis:

 

Randi Skaug
Første norske kvinde på Mt. Everest, eventyrer og foredragsholder med 25 års erfaring fra erhverslivet som ansat, leder og grundlægger.  Har rejst i mere end 60 lande og fuldførte Seven Summits på denne tur. Af uddannelse Civiløkonom. Uhelbredeligt glad. Initiativtager og ekspeditionsleder. Har skrevet bogen "Mot toppen" om fuldførelsen af 7 summits. Køb den her 
 
Anne-Mette Nørregaard
Dansk kvindelig eventyrer med krydsning af den grønlandske indlandsis og et utal ekstremture på samvittigheden. Har i mange år arbejdet som sommer og- vinterfjeldsguide. Cykler på det danske mountainbike orienterings landshold. Anne-Mette hun har været at finde på deltagerlisterne i diverse benhårde adventure races rundt om i verden. Af uddannelse fysioterapeut, arbejder som udviklingsfysioterpeut på Glostrup Hospital i Danmark.
 
Kristin Moe Krohn
En skientusiast som elsker at tage på langtur. Kristin har krydset den grønlandske indlandsis og er at finde på norske vidder og topper til stadighed. Kristin ved alt om skihistorie og har i mange år været redaktør i Den Norske Skiforenings blad Snø og Ski. Er af uddannelse maskiningeniør. Vores mester fotograf, kreative kilde og kulturelle alibi med daglige Ibsen-citater til glæde og motivation.

 

Kontakt: info@verdensvakresteskitur.com tlf. +45 22565034 eller +47 93005721

 

 

 

 

 

 

Deltagerne:

Randi Skaug web

Komplet CV

Anne-Mette Nørregaard web

Komplet CV

Kristin Moe-Krohn

Komplet CV

 

 

 

 

 

 

 

Verdensvakresteskitur.com