Vi drog af sted mod sydligere himmelstrøg allerede i slutningen af november, men vi ankom først til Patriot Hills på Antarktis d. 4 dec 2007. Dette skyldtes de mange ting og ikke mindst udstyr der skulle pakkes og klargøres i Punta Arenas (Verdens sydligstes by, beliggende i Chile), samt nogle dages ventetid på at få flyvejr. Punta Arenas var ekspeditionens udgangspunkt. Det var herfra vi fløj med et Hercules lignede fly til det forjættede Antarktis. En flyvetur der tog 4½ time. Du kan se vores nærmest komplette dagsplan fra Patriot Hills til Vinson Basecamp i menuen på højre side.

 

Al vores logostik til og fra Antarktis sørger Antarctic Logistic Expedition for. De er en stærk og nødvendig samarbejdspartnere på alle ekspeditioner på Antarktis.

 

Undervejs på ekspedition opdaterede vi dagligt vores blog, som du kan læse et andet sted her på siden. Vi havde i Danmark en pressekontakt Lise Eriksen fra Qompagniet.dk Hun forestod den daglige opdatering af blogg og hjemmeside, så alle kunne følges ekspeditionen undervejs.

 

 

 

Kontakt: info@verdensvakresteskitur.com tlf. +45 22565034 eller +47 93005721

 

 

 

 

 

 

 

Fakta om ekspeditionen:

Ruten på Antarktis. Dag for dag

Mount Vinson. En iskold kæmpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Verdensvakresteskitur.com