Vi er så heldige, at have fået nogle gode og stærke sponsorer, der støtter vores ekspeditionen og dens formål. Vi er ikke gået på kompromis med noget af vores udstyr, og derfor har vi fået leveret noget at det bedste og mest hårdføre udstyr man kan få!

Brynje: Leverer alt undertøj, huer og fleecejakke. Vi skal gå med Brynje Arctic tøj og hue og Antartic jakke. Bedre uldkvalitet findes ikke. Uld er det eneste rigtige valg, hvis man skal holde varmen og holde sig tør.

Helsport: Leverer telt, sovepose, rygsæk, dunjakke, liggeunderlag og dunsokker. Helsport har mange års erfaring i at lave gennemført beklædning og udstyr til ekspeditioner. Vi er med valget ef Helsport sikre på at udstyret holder til det ekstreme vejr på Antarktis.

Primus: Leverer brændere, brændstofflasker, gryder og termokrus. Primus laver nogle af de mest stabile, effektive og brændstoføkonomiske multifuelbrændere på markedet. At brænderne fungere optimalt undervejs på hele ekspeditionen er ekstremt vigtigt og vi er utrolig glade for at have Primus med til Antarktis.

Real Turmat levere verdens bedste frysetørrede madprodukt til ekspeditionen. Vi får både morgenmad, frokost og aftensmad fra Real Turmat. På den måde er vi sikre på, at få masser af god og sund energi på Antarktis.

Arctic Taste leverer et sundt og nærende kostsupplement i form af lækker tørret fisk fra Lofoten. En sund og god måde at få proteiner på undervejs. Tørfisk produktet inderholder stort set ikke noget fedt og kan holde sig i meget lang tid. Det er super god turmad.

Forever leverer hudpleje, hygiejneprodukter og kosttilskud til turen. Forever er kvalitet der virker og under disse ekstreme forhold har huden brug for optimal beskyttelse. Derfor anvender vi creme af høj kvalitet, som ikke indeholder vand. Kroppen bliver presset til det maximale – hvorfor vi tager kosttilskud af høj kvalitet. Sponsoreret af selvstændig forhandler for Forever Pia Ørntoft og Bjarne Dalgaard.

 

TRUSTforwarding sørger for at alt vores udstyr kommer sikkert frem til Punta Arenas i Chile. Det er ikke den nemmeste opgave at få vores mange kilo sikkert frem, men med sponsoratet fra TRUSTforwarding har vi fundet de rette specialister til at bringe vores livsvigtige udstyr sikkert frem.

 

Privathospitalet Hamlet sørger for at vi har medical support 24 timer i døgnet. Hvis noget skulle tilstøde os. Det er meget betryggende. Derudover sørger Hamlet for at vi har en 1. hjælpstaske der rummer alle de essentielle ting, der kan blive brug for undervejs. Hamlet er i rivende udvikling og dækker de fleste specialer indenfor sundhedsvæsenet, vi er derfor i sikre hænder.

 

Norvis har udviklet gode produkter som beskytter og forebygger skader forårsaget af kulde, vind og et aktivt liv ude i naturen. Norvis produktet bliver benyttet på mange ekstreme ture og ekspeditioner både på Antarktis, Arktis og Mount Everest.

 

TDC/Lyngby Radio Sponsorerer med komplet kommunikationsudstyr og taletid til satellittelefonen. Vi har fået lov til at låne en kommunikationskasse fra TDC. Den er bestående af: Satellittelefon, PDA, solcellepanel, kabler og software til daglig opdatering og hjemsendelse af ekspeditionsdagbog. Udstyret er gennemprøvet, og vi ved at det er et system der kan tåle det ekstreme vejr Antarktis byder på! 

 

SWIX har forsynet ekspeditionen med specielle skistave med meget stor trinse og forlænget håndtag. På den måde har vi nogle gode og komfortable stave.

 

Klattermusen er sikkert ukendt for mange men leverer noget af verdens ypperste skaljakker og bukser til ekspeditionen. Vi er ovenud begejstrede for at have Klattermusen yders. Dette er skaljakke og bukser til professionelle!!

 

ACLIMA Levere uldtrusser og ikke mindst uld BH til verdensvakreste skitur. Vi skal ikke fryse nogen steder overhovedet.

 

 

Kontakt: info@verdensvakresteskitur.com tlf. +45 22565034 eller +47 93005721

 

 

 

 

 

 

Vores sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Verdensvakresteskitur.com